Zoeken

Overhandiging ARR Kindermap

Gepubliceerd op 29 december 2020

Gisteren hebben de collega’s onze eigen ontwikkelde ARR Kindermap uitgereikt aan de collega’s van RAV Zeeland. Wat begonnen is als een spontaan verbeteridee binnen onze eigen organisatie is uitgegroeid tot een serieus project, geven collega’s Gert-Jan, Thimo, Astrid, Pieter en Garth aan namens de werkgroep. De werkgroep van de Kindermap heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om een nieuwe versie uit te kunnen brengen. En niet zonder resultaat!

Vanuit Ambulancezorg Nederland hebben wij een mooi compliment mogen ontvangen over onze ARR Kindermap. Dit heeft onder andere geleid tot interesse van andere ambulancediensten. RAV Zeeland wilde graag meedelen met onze kennis en ervaring en is de eerste regio die met onze ontwikkelde Kindermap gaat werken.

Uiteraard zijn wij hier als organisatie erg trots op. Binnen Ambulance Rotterdam-Rijnmond hebben wij als ambulanceverpleegkundigen onze krachten kunnen bundelen met als resultaat een gebruiksvriendelijke Kindermap. Vooral in die situaties als het écht eropaan komt geeft de Kindermap rust door de overzichtelijkheid, de praktische toepasbaarheid en het gebruiksgemak, vertellen Gert-Jan en Thimo namens de werkgroep.

Interesse in onze Kindermap?
Mocht er interesse zijn in onze Kindermap. Laat dit dan weten via het formulier op onze website (www.azrr.nl).