Zoeken

Ambulance Rotterdam-Rijnmond; nieuwe naam, nieuwe huisstijl

Gepubliceerd op 1 oktober 2020

Vanaf vandaag beschikken we over een nieuwe naam en een daarbij behorende nieuwe huisstijl. Als organisatie zijn we het afgelopen jaar volop in beweging en met de toekomst bezig geweest. We hebben de huidige huisstijl opnieuw onder de loep genomen en gekozen voor een nieuwe naam en een daarbij bijbehorende frisse nieuwe huisstijl ontwikkeld.

Ambulance Rotterdam-Rijnmond

Het nieuwe logo van Ambulance Rotterdam-Rijnmond is tot stand gekomen na een uitgebreide inventarisatie en oriëntatie. Ons uitgangspunt hierin was met name een goede leesbaarheid, een krachtige uitstraling en een heldere communicatiestijl. De letters vormen samen een woordbeeld dat makkelijk herkenbaar zal zijn, in al haar uitingen op kleding, voertuigen en online.

Oud versus nieuw

Uiteraard willen we zo snel mogelijk op al onze uitdrukken onze nieuwe huisstijl laten zien. Helaas is dit niet in één keer mogelijk. De komende periode wordt het logo verwerkt in de verschillende huisstijlelementen, zoals de website, het wagenpark en het nodige papierwerk. Het kan daarom voorkomen dat je nog een tijdje de oude en nieuwe huisstijl naast elkaar kunt tegenkomen.