Zoeken

Over ons


Onze ruim 450 medewerkers, bestaande uit ambulancemedewerkers en meldkamercentralisten staan dag en nacht paraat om de ruim 1,2 miljoen inwoners in het verzorgingsgebied en de vele tienduizenden werknemers in het uitgebreide haven- en industriegebied in geval van nood bij te staan en de benodigde zorg te verlenen. In 2020 zijn in totaal 114.071 ritten uitgevoerd waarvan 13.089 covid gerelateerd! Het gaat daarbij om zowel spoed- als besteld vervoer.

Ga jij bij ons aan de slag?

Ben je op zoek naar dynamiek in je werk? Vind je het leuk om je dienst te beginnen en niet te weten wat je te wachten staat? Dan is werken bij ARR in één van de grootste en de meest veelzijdigste regio’s van Nederland echt iets voor jou! Onze grote regio is van alle markten thuis. We hebben bijvoorbeeld de grootste haven van Europa, de meeste BRZO industrieën en een groot landelijk gebied. Hierdoor verschilt het per gebied hoe hoog de zorgvraag is, afwisseling is dus gegarandeerd!

Werken bij de VRR biedt verschillende voordelen:

  • Dankzij onze toongevende afdeling Leren & Ontwikkelen heb je toegang tot goede bij- en nascholingsmogelijkheden.
  • Je maakt deel uit van een professionele en vooruitstrevende organisatie met korte en heldere lijnen en moderne middelen en innovatieve technologieën die de patiëntenzorg ten goede komen.
  • Als werkgever twee derde van jouw pensioenpremie (ABP pensioen).
  • Vitaliteit en gezondheid vinden wij ook erg belangrijk. Daarom bieden we een fitnessregeling, fietsregeling, vers fruit op locatie én mentale begeleiding in de vorm van een coach of psycholoog aan.
  • De CAO sector Ambulancezorg is op jou van toepassing met diverse voorzieningen en regelingen. Zo krijg je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Je krijgt 172 verlofuren en 35 Persoonlijk Levensfase Budget uren (bij een dienstverband van 36 uur) kun je jaarlijks (extra) verlof kopen, verkopen of sparen.

Dus kun jij niet wachten op bij ons aan de slag te gaan? Check dan snel de openstaande vacatures.  Wij hebben in onze regio altijd plaats voor ambulanceverpleegkundigen (gediplomeerd; óf in het bezit van de specialisatie IC, SEH, CCU of anesthesie en bereid om de opleiding tot ambulanceverpleegkundige bij ons te volgen).

Wij komen graag in contact met jou! Staat jouw droombaan er (nog) niet tussen? Maak dan een job alert aan. Zo zorgen wij ervoor dat je geen enkele vacature mist.

Download hier onze privacyverklaring.