Zoeken

Nieuwe postlocatie Spijkenisse vanaf vandaag operationeel!

Gepubliceerd op 17 oktober 2022

Onze nieuwe postlocatie aan de Pascalweg 1 in Spijkenisse is vandaag vanaf 12.00 uur operationeel. Dit houdt in dat vanaf dit tijdstip 1 of 2 ambulances door de Meldkamer Ambulancezorg (MKA) naar de Pascalweg gestuurd kunnen worden. Als organisatie zijn wij erg tevreden met dit nieuwe pand. Het is een prachtige locatie geworden die volledig nieuw ingericht is. Het pand is zeer energie zuinig en verbouwd naar de huidige maatstaven.

De nieuwe postlocatie in Spijkenisse is een bestaand pand en ligt op een zo strategisch mogelijk gelegen plek. Dit is gunstig voor een optimale spreiding van onze ambulances en snelle beschikbaarheid van de acute zorg op Voorne-Putten. Daarnaast creëren we met deze opkomstlocatie meer ruimte om zo de groei van onze medewerkers en de toename van onze ambulancevoertuigen te realiseren. Dit betekent meer ambulancevoertuigen en meer collega’s.

De verwachting is dat begin volgend jaar de post aan de Pascalweg een opkomstlocatie wordt. Vanaf dan starten en eindigen onze collega’s hun diensten op deze opkomstlocatie en is altijd één ambulance beschikbaar op de post. Met de komst van deze nieuwe locatie vervalt per heden ook onze post aan de Schenkelweg in Spijkenisse.