Zoeken

Nieuwe podcast van L&O: Now we ARR talking

Gepubliceerd op 9 november 2023

Laat je onderdompelen in de boeiende wereld van de (pre-)hospitale hulpverlening met onze gloednieuwe podcastreeks, Now we ARR talking, gepresenteerd door de toegewijde professionals van onze Leren & Ontwikkelen afdeling bij Ambulance Rotterdam-Rijnmond. Deze podcast is niet zomaar een luisterervaring; het is een uitnodiging om kennis te delen, horizonnen te verbreden en inzichten te verdiepen in de snel evoluerende wereld van de acute medische hulpverlening.

Ons doel is niet alleen om informatieve content te leveren, maar ook om een waardevolle aanvulling te bieden op ons bestaande scholingsaanbod. Deze podcastserie dient als een dynamisch platform waar we actuele ontwikkelingen bespreken en dieper ingaan op de uitdagingen en triomfen binnen ons vakgebied. Of je nu een ervaren professional bent in de gezondheidszorg of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er achter de schermen gebeurt, Now we ARR talking is er voor jou.

De teaser staat klaar om door jullie beluisterd te worden. Laat je inspireren en ontdek samen met ons de fascinerende wereld van de (pre-)hospitale zorg.

Teaser - Now we ARR talking | Podcast on Spotify