Zoeken

Spelregels & voorwaarden


Om in aanmerking te komen voor de stedentrips / vakantie van de actie stedentripmetactie, gelden de volgende voorwaarden.

Stedentrip voor online tourgides

 1. Wordt automatisch online tourguide door berichten / foto’s / filmpjes te posten op onder #stedentripmetactie.nl.
 1. De vijf beste tourguide ontvangen een voucher voor een stedentrip naar keuze.
 1. De ranking van de beste online tourguide wordt bepaald door het aantal posts en de impact van de posts op de verschillende social media kanalen.

Stedentrip / vakantie voor het aandragen van een nieuwe collega

 1. De beloning geldt voor het aandragen van nieuwe (leerling) ambulanceverpleegkundigen. Aangedragen kandidaten voor de functie van ambulancechauffeur vallen niet onder de actie #stedenstripmetactie.nl.
 1. Je kunt de kandidaat aandragen door het CV en de motivatiebrief van de kandidaat door te sturen naar werving@azrr.nl.
 1. Als de kandidaat ook door een andere collega’s is aangedragen, dan ontvangt de medewerker die de betreffende kandidaat als eerste heeft aangedragen de beloning.
 1. Medewerkers van de afdeling HR zijn uitgesloten van deelname, omdat het werven van kandidaten tot hun reguliere werk behoort. Dit geldt ook voor leidinggevenden en medewerkers die invloed uit kunnen oefenen op het selectieproces. Dit om iedere schijn van belangenverstrengeling te voorkomen.
 1. De beloning voor het aandragen van een nieuwe (leerling) ambulanceverpleegkundige is als volgt opgebouwd:
  • Je krijgt een voucher voor een gratis stedentip na indiensttreding van de nieuwe collega.
  • Je krijgt een voucher voor een (zon)vakantie als de nieuwe collega de opleiding tot ambulanceverpleegkundige bij de AvA succesvol heeft afgerond en 1 jaar na indiensttreding een vaste- of verlenging van de aanstelling heeft gekregen

Algemene voorwaarden

 1. Het opnemen van verlof voor de stedentip en/of vakantie vindt zoals gebruikelijk in overleg plaats met je leidinggevende.
 1. De vakantiedagen die genoten worden voor de stedentrip en/of vakantie maken geen onderdeel uit van deze actie en komen voor je eigen rekening.
 1. Om in aanmerking te komen van de voucher moet je nog in dienst zijn bij Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) of BIOS groep.
 1. Deze actie start met ingang van 20 maart 2018 tot het moment dat de campagne stedentripmetactie.nl afloopt. Kandidaten die voor of na deze periode worden aangedragen vallen niet onder deze actie.

Meer weten?

Neem contact met op Raymond Heijmen

Sr. HR Adviseur

06 - 104 90 835

Raymond.heijmen@vr-rr.nl