Zoeken

ARR levert Kindermap ARR af bij collega’s in Zeeland en Bristow Group Search and Rescue!

Gepubliceerd op 17 mei 2024

Afgelopen periode heeft Ambulance Rotterdam-Rijnmond (ARR) bij zowel de collega’s van Regionale Ambulancevoorziening Zeeland (RAVZ) als bij Bristow Groep Search and Rescue de “Kindermap ARR” afgeleverd. Onze collega’s hebben hard gewerkt om alle aanpassingen te verwerken en het resultaat mag er zijn!

Cover Kindermap ARR in eigen huisstijl
De collega’s in Zeeland hebben maar liefst 75 stuks afgenomen en wat het extra mooi maakt is dat we de cover van de Kindermap ARR geheel in de huisstijl van RAVZ hebben kunnen leveren. Een mooi voorbeeld hoe we als ambulancezorg regio-overstijgend samen werken. Je hoeft tenslotte niet altijd 'het wiel zelf uit te vinden'. Ook onze eerste versie hebben de collega’s inmiddels een paar jaar in gebruik gehad. De medewerkers zijn erg tevreden over het product en wat het ook prettig maakt is dat we een aangrenzende regio zijn en we met hetzelfde product werken, geeft Pieter de Muijnck aan, ambulanceverpleegkundige en lid van het stafbureau RAVZ.

Ook bij Bristow Group Search and Rescue en bij Dutch Medical Group wordt gestreefd naar hoogwaardige kwaliteit van zorg. De huidige kindermap was met de overgang van LPA 9.0 ook aan vervanging toe en door de SAR Nurses en overige Technical crewmembers is gekozen voor de Kindermap ARR. Na wat kleine toevoegingen van de eigen extensie protocollen in de Kindermap ARR en scholing gaat deze per 1 juni de helikopter op. Dan kunnen de collega’s in alle omstandigheden makkelijk de juiste dosering vinden en hierdoor deze hoogwaardige kwaliteit waarborgen.

ARR en de werkgroep Kindermap ARR zijn erg trots op deze samenwerking en bedanken de collega’s voor het in ons gestelde vertrouwen! Interesse in onze Kindermap ARR, al dan niet in eigen huisstijl? Vul het aanvraagformulier in op onze website https://ambulance-rr.nl/contact/aanvraagformulier/.