Zoeken

Aanvraagformulier ARR Kindermap


Met het indienen van het onderstaande bestelformulier voor de ‘ARR Kindermap’ gaat u akkoord met de toepasselijke algemene voorwaarden en de Privacyverklaring van Ambulance Rotterdam-Rijnmond. Deze algemene voorwaarden en de privacyverklaring kunt u downloaden aan de rechterkant van deze pagina.

De ARR kindermap kost € 150,- per map, (exclusief btw) en wordt kosteloos aan u toegezonden. Let op: er dient een minimale afname van 50 stuks gedaan te worden in verband met de productiekosten.

Indien u in de toekomst op de hoogte wenst te worden gehouden van nieuws over de ARR Kindermap dat kunt u die optie aanvinken in het onderstaande formulier.

Na ontvangst van uw bestelformulier ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging van de bestelling en de factuur. Nadat uw betaling van de factuur door ons is ontvangen zal uw bestelling aan u worden toegezonden naar het door u opgegeven vestigingsadres. Mocht u de factuur op een ander adres of digitaal willen ontvangen dan kunt u dat opgeven in het vakje ‘Uw bericht’. Daar kunt u ook opgeven of op de factuur een inkoopnummer, afdeling, etc. moet worden vermeld. Mocht u tenslotte de bestelling op een ander adres dan uw vestigingsadres willen ontvangen, dan kunt u dat bezorgadres opgeven in het vakje ‘Uw bericht’.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *
Ik ga akkoord met de privacyverklaring *
Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over ontwikkelingen en nieuws omtrent de ARR Kindermap
Beveiligingsvraag *
U dient cookies te accepteren om deze captcha te kunnen gebruiken.